Bingocams

Je bent gek op bingo maar je vindt normaal online bingo niet spannend genoeg omdat je het live gedeelte mist? Waar mensen Bingo als eerste kunnen roepen?

Dan zit je bij bingocams op de juiste plek want bij bingocams heb je webcams, kun je gezellig met je vrienden online bingo spelen en chatten en cammen met elkaar.

En als je je NU inschrijft krijg je DIRECT 5 euro GRATIS speeltegoed in je account waarmee je meteen kunt spelen, zo kan je het allemaal gratis eens uittesten voordat je begint. Het is erg simpel om mee te spelen en je kunt ervoor kiezen om gratis of voor echt geld te spelen, downloaden is ook niet nodig want het spel werkt via flash dat betekent dat je gewoon online kunt spelen zonder downloads.
Wil je voor echt geld gaan spelen dan kan je heel veilig via de site van je eigen bank geld overmaken (iDeal).
Dus je hoeft geen bankgegevens in te vullen op de site van bingocams.

Win je een prijs, dan staat het de volgende dag al op je rekening! (werkdagen).
Dus meld je nu aan en krijg meteen de 5 euro gratis en ga voor die grote bingo prijzen!!

Ga nu naar de Bingocams website toe om bingo te spelen, klik hieronder op de website om deze te openen:Over BingoCams

BingoCams is een platform waar spelers van alle leeftijden het populaire bingospel op een hele nieuwe manier online kunnen ontdekken. BingoCams biedt namelijk niet alleen het gebruikelijke bingospel, maar maakt het ook mogelijk om via privéchats, al dan niet met gebruik van de webcams, nader kennis met de spelers te kunnen maken.

Prive Webcam Chat

Met BingoCams is het mogelijk om met maximaal 3 personen tegelijkertijd een privégesprek te voeren met de webcam. De applicatie zorgt zelf voor het afkrassen van jouw kaarten, waardoor je niet bang hoeft te zijn om winsten mis te lopen. BingoCams heeft zo alle mogelijkheden om leuke nieuwe contacten te maken met mensen die dezelfde interesse hebben, terwijl je kans maakt op fantastische prijzen!

Live win momenten

Naast het chatten met de webcams krijgt het onderling feliciteren na het winnen van een volle bingokaart een hele nieuwe dimensie. Wanneer een speler wint, en hij of zij heeft de webcam aan staan wordt namelijk direct het webcambeeld getoond aan alle andere spelers, waarmee dus alle spelers direct de winnaar kunnen zien juichen!

Live chathosts

BingoCams heeft zijn eigen chathosts, die ervoor zorgen dat het gezellig blijft in de bingokamers, en zijn een direct aanspreekpunt voor vragen die de spelers kunnen hebben. De chathosts zorgen daarnaast voor de nodige entertainment, wat elk bingospel weer tot een belevenis maakt. De chathosts zenden live beeld en geluid uit via het eigen chathost venster in de applicatie.

Uitleg & Tips.
Bij bingocams spelen we bingo met 90 ballen. Dit betekent dat de nummers op de ballen t/m de 90 gaan. Om bingo te kunnen spelen moet U eerst een gratis account aanmaken, en daarna ingelogd zijn op dit account.

Het kiezen van een kamer
Wanneer U inlogt kiest U een kamer om in te spelen. In het kameroverzicht kunt U bijvoorbeeld letten op het aantal spelers in de kamer, en de hoogte van de inzet per kaart. Hoe hoger de inzet, en hoe meer spelers in een kamer, hoe hoger de prijzen zijn die U kunt winnen.

Wanneer U in een kamer speelt, maar naar een andere kamer wilt gaan, klikt U op de knop ‘bingo kamers’ die U rechts onderaan in beeld, naast uw accountsaldo kunt zien. U kunt deze knop alleen gebruiken wanneer er geen actieve speelronde is, en wanneer U geen kaarten in de huidige kamer heeft gekocht.

Toernooien en bonussen
Regelmatig worden er speciale bingokamers geopend met speciale regels en extra winsten. Soms is het zo dat er bepaalde vereisten aan de participatie gesteld wordt; U heeft bijvoorbeeld een bepaalde spelerstatus nodig om mee te kunnen doen. In dit soort kamers zijn er hele grote bonussen of jackpots te verdienen, die gegarandeerd vallen!

U zult via de website, de chathosts en de emailnieuwsbrief op de hoogte worden gehouden wanneer er een speciaal toernooi of bonuskamer is.

Kaarten kopen en spelen maar!
Nadat U een kamer gekozen heef, kunt U kaarten kopen voor de volgende speelronde. Dit kunt U links-bovenin doen onder het tabblad ‘kaarten’.

Wanneer de teller op 0 staat, begint een nieuwe bingo ronde. U ziet de ballen bovenin beeld verschijnen. Wanneer een bal op Uw kaart voorkomt, wordt deze automatisch aangestipt op Uw kaart. Wanneer U als eerste een horizontale lijn vol hebt, wint U het bedrag dat bij Een lijn staat. Wanneer U als eerste 2 horizontale lijnen vol hebt, wint U het bedrag dat bij Twee lijnen staat. Wanneer U als eerste de hele kaart vol hebt, wint U het bedrag dat bij Volle kaart staat.

Er zijn ook nog extra prijzen te winnen met de door U gekochte kaarten. Als U een Volle kaart hebt binnen 40 ballen, wint U de room jackpot. Wanneer U een Volle kaart hebt binnen 32 ballen, wint U de progressieve jackpot.

Ook zijn er extra prijzen te winnen door chatgames te spelen. Chathosts kunnen een chatgame starten. Zo kunnen ze bijvoorbeeld vragen ‘wat denkt U dat de volgende bal is?’. Iedereen typt dan zijn antwoord in het chatvenster. Degene die het als eerste goed heeft, wint dan bijvoorbeeld een extra prijs.

Wanneer iemand bingo heeft, is de speelronde afgelopen. Er kunnen daarna weer kaarten gekocht worden voor de volgende ronde.

Kiezen en Kopen van Kaarten
Het is alleen mogelijk kaarten te kopen als U voldoende saldo op Uw ‘gekocht’ en/of ‘gewonnen’ saldo hebt staan. Wanneer er al een speelronde aan de gang is, klikt U links-boven in beeld op ‘kaarten’. U kunt het schuifje verplaatsen om de hoeveelheid kaarten die U wilt kopen te veranderen. U krijgt dan willekeurige kaarten toegewezen. Wanneer de speelronde afgelopen is, kunt U ook direct kaarten aanklikken die U wilt kopen. De kaart verspringt van kleur om U te laten weten dat deze geselecteerd is. U ziet het schuifje dan automatisch verplaatsen, omdat U die kaarten hebt geselecteerd. Als U nogmaals op dezelfde kaart klikt, is deze niet langer meer geselecteerd. Wanneer U alle kaarten hebt geselecteerd die U wilt kopen, of het schuifje zo hebt verplaatst dat het aantal kaarten overeenkomt met het aantal kaarten dat U wilt kopen, kunt U op ‘Nu kopen’ klikken. U koopt dan de kaarten, en doet mee met de volgende bingo ronde!

Automatisch Kopen / Autobuy
Als U elke ronde mee wilt spelen, kan het makkelijk zijn om de auto-buy functie in te schakelen. Deze functie zorgt ervoor dat U, voor zoveel rondes als U zelf wilt, automatisch kaarten koopt voor de volgende speelronde. De auto-buy functie werkt zelfs door als U niet meer online bent. Het spel speelt dan gewoon verder zonder dat U aanwezig bent! U vindt de auto-buy functie op dezelfde plek waar U normaal uw kaarten koopt, links-boven in het scherm onder het kopje ‘kaarten’. Zo activeert U de auto-buy:
Klik op de knop auto-buy. Het scherm ‘automatisch kaarten kopen’ opent. Bovenaan dit scherm ziet U de kamer waarvoor U kaarten koopt, en de totale kosten over alle rondes die U in de autobuy selecteert. Selecteer het aantal rondes dat U kaarten wilt kopen. Selecteer daarna het aantal kaarten dat U per ronde wilt kopen. Wanneer U op ‘opslaan’ klikt, worden de kosten voor alle kaarten direct afgerekend. De kaarten hiervoor ziet U per speelronde verschijnen. Het is nog steeds mogelijk extra kaarten bij te kopen per ronde, het is niet mogelijk met minder kaarten per ronde te spelen dan de auto-buy, omdat U de kaarten van de auto-buy automatisch al gekocht heeft.

WINNEN!
Wanneer U een prijs wint, ziet iedereen direct Uw profielfoto in beeld, of wanneer U de webcam aan heeft staan, het beeld vanuit uw webcam. Zo kan iedereen U zien juichen! U hoeft zelf nergens op te drukken om Uw prijs te claimen, deze wordt automatisch aan Uw saldo toegevoegd, wel zo gemakkelijk!